Regnskabets time

1. oktober tog Ikast-Brande Musikskole første skridt i retning af et hamskifte. Med oprettelsen af en billedskole for børn vil musikskolen fremover være en kulturskole.
På lørdag er det så blevet regnskabets time for de over 30 børn, der har deltaget på musik- eller kulturskolens 2 første hold. Holdinddelingen er sket efter alder, og børnene er blevet undervist på Dalgasskolen i Brande af Henriette og Susanne K. Rasmussen. Begge er pædagoguddannede og har gennem længere tid arbejdet med det kreative aspekt som et vigtigt omdrejningspunkt i virksomheden CreoCreo, der laver vægdekorationer og kreative pædagogiske projekter.
De færdige værker bliver ophængt i RemisenBrande, hvor de kan ses fra ferniseringen på lørdag og 8 dage frem. Her kan de ses sammen med den litauiske kunstner Marius Jonutis’ værker, og netop litauerens malerier har spillet en stor rolle i undervisningsforløbet.
En af de første ”skoledage” blev nemlig brugt til at aflægge besøg i Remisen, hvor billedskoleeleverne både fik bibragt lidt forståelse for den kunstneriske proces og hentede inspiration til egne værker i form af hjembragte skitsetegninger.
Læs mere i Focus Ikast-Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul