Kom til Håndboldens Dag hos Brande HK

Her er det BHK-formand Karina Kjærgaard Jakobsen, der er kommet på slæb i forbindelse med håndboldfitness (arkivfoto: Morten Dickmann).

Lørdag kommer til at stå i håndboldens tegn, når hele Håndbolddanmark og Brande HK gentager succesen og inviterer til Håndboldens Dag.

Brande HK er også med på den nationale åbent hus-dag, så grib bolden og kom forbi Brande Hallerne i tidsrummet 10.00 – 13.00.

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. Du kan prøve kræfter med håndboldfitness, som er for alle, også selvom man har nogle småskavanker, kortbane-håndbold, hvor det ikke er tilladt at tackle, og håndboldsjov for børn i alle aldre. De allermindste kan prøve kræfter med Trille/Trolle-håndbold, hvor der fokus på leg med små bolde og andre sjove ting. Arrangementet er gratis at deltage i.

Kl. 12.15 serveres der nytårspandekager for deltagere i arrangementet i caféen. Senere lørdag spiller det danske herrehåndboldlandskamp iøvrigt deres første kamp ved EM-slutrunden imod Island.

Læs mere om arrangementet i denne uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019