Klar til afgørende playoff-kamp

Brande IF's andethold i serie 4 er efter en 5-1-sejr i Løsning tirsdag aften klar til den afgørende playoff-kamp om oprykning til serie 3.

Med tre pletskud var Farito Mucopela en af hovedmændene bag Brandes storsejr – en anden var Kristian Koch Jensen, som lagde op til tre mål og kort efter pausen selv gjorde det til 0-3 minuttet efter scoringen til 0-2.

Løsning fik reduceret midt i 2. halvleg, men da Farito Mucopela fuldbyrdede sit hattrick 20 minutter før tid, var kampen afgjort. I dommerens tillægstid slog Mikkel Vestergård sejren fast.

Brandes modstandere i den afgørende kamp, som spilles på lørdag, bliver Skibet IF, der sluttede som nr. 6 i deres serie 3-pulje og derfor har fordel af hjemmebane.

Også Brandes og Ejstrupholm/Nr. Snedes førstehold skal spille playoff-kampe lørdag om forbliven i henholdsvis serie 1 og serie 3, og begge hold har fordel af hjemmebane.

De to holds modstandere blev fundet tirsdag aften: Brande får besøg af Hatting-Torsted, som besejrede Fredericia KFUM med 3-1 efter en pauseføring på 2-0, mens EIF/NSG på Nr. Snede Stadion får besøg af Vejle-mandskabet FC International, som vandt 3-0 over Tørring/Ølholm efter pauseføring på 1-0.

Alle tre kampe er programsat til kl. 14.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023