Klar med flere velkomstpakker

Holger Kjeldsen, Preben Sørensen og Jens Chr. Kristensen fra Brande Citys Borger- og aktivitetsudvalg har her fået selskab af Birna Sandfeld (t.v.) og Anny Fromm Eriksen, der sammen med det øvrige personale på biblioteket skal stå for udleveringen af velkomstpakkerne.

Brande City byder velkommen med en buket bestående af blomster og gode tilbud fra knap 50 lokale virksomheder og foreninger.

Siden Brande Borgerforening i 2014 fik ideen til at give alle tilflyttere til postnr. 7330 en velkomstpakke, er der udleveret mere end 300 velkomstpakker. Kort efter nytår måtte man melde udsolgt af 4. oplag, men nu er Brande City klar med 5. oplag af velkomstpakken.

De første 40 er pakket, og formand for Brande Citys Borger- og aktivitetsudvalg, Preben Sørensen, har indholdet klar til yderligere 60 stk.

47 lokale virksomheder og foreninger – heriblandt flere som ikke har været med tidligere – har denne gang bidraget til velkomstpakkerne, der formelig bugner af gode tilbud.

– Det er imponerende, at folk bakker så godt op om det, siger Preben Sørensen, som fortæller, at han og de øvrige medlemmer af udvalget er blevet positivt modtaget alle de steder, de har henvendt sig.

Som noget helt nyt kan man nu også som tilflytter få en buket blomster som en del af velkomstpakken. Den vil endda blive overrakt personligt af et af medlemmerne af Borger- og aktivitetsudvalget, og med buketten følger et års gratis medlemskab af Brande City. Det eneste, man som tilflytter skal gøre, er at udfylde den kupon, der følger med velkomstbrevet fra Brande City og så aflevere den, når man afhenter sin velkomstpakke på biblioteket.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen