Kære læsere!

Lars Lyhne

Endnu et år er gået. 2021 blev endnu et år i coronaens skygge, og desværre kan vi se frem til at starte 2022 i samme skygge med håbet om, at vi snart er på den anden side.

2021 var et år, hvor vi med stor glæde kunne sende de første elever på skolebænken i Artium. Tidsplanen holdt, og langt de fleste er glade og tilfredse med vores nye kulturhus, hvor flere af de gamle sysler også er vendt tilbage, blandt andet strikkeklub.

Jeg håber, at der også på et tidspunkt bliver fundet et sted, hvor Ældresagen kan genindføre deres fællesspisninger, da det er et stort ønske.

Også åbningen af vores bibliotek var imødeset med spænding og kom godt i gang.

Den nye satellitstation (nærpolitistation) kom også godt afsted med besøg af vores justitsminister, der virkede oprigtigt interesseret og spørgelysten; så gjorde det ikke noget, at en erfaren politiassistent var udnævnt til guide.

Jeg vil lige nævne, at vi den 16. november alle havde muligheden for at gøre vores stemme gældende til det kommende byråd. Selvom deltagelsen ikke var kæmpestor, blev der sat navn på de 23 i det nye byråd.

Jeg vil gerne takke alle, som gav deres stemme til mig, og jeg vil gøre hvad jeg kan for at leve op til jeres tillid.

Stort tillykke til de 10 nye i byrådet, og tusind tak for samarbejdet til jer, som af forskellige grunde ikke er at finde i det nye byråd

Jeg kunne håbe, at samarbejdet bliver endnu bedre i det nye byråd og kan kun sætte min lid til, at man tænker på samlede løsninger frem for mere at tænke mest på egen vinding. Sammen er vi stærkest, også selvom vi ikke ser ens på alt.

Jeg håber, at 2022 bliver året, hvor vi kan vinke farvel til corona, får gang i ny udstykninger med fornuftige/rigtige valg af tilkørsel til disse, og ikke mindst at alle får et rigtigt godt nytår.

 

Mange nytårshilsner fra

Lars Lyhne, byrådsmedlem V

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2021