Julegudstjenester rykker i Remisen

Remisen har siden 2014 dannet ramme om gudstjenesten 2. pinsedag enten udendørs eller indendørs afhængig af vejret. I år var der for første gang tale om en drive in-gudstjeneste, men de to julegudstjenester 24. december afvikles 100 % sikkert indenfor (arkivfoto).

På grund af corona-restriktionerne bliver de traditionelle julegudstjenester i kirkerne i Uhre, Brande og Skærlund i år suppleret med to julegudstjenester i Remisen. Samtlige gudstjenester kræver forhåndstilmelding.

De restriktioner, som er pålagt samfundet pga. corona-pandemien, påvirker også kirken. Juleaften 2020 i kirkerne bliver således – som så meget andet – anderledes i år, oplyser sognepræst Arne Holst-Larsen. Netop denne dag har kirkerne en meget stor deltagelse, som i øvrigt er stigende år for år. Inde i kirken er kapaciteten imidlertid stærkt begrænset – netop i år.

- Derfor bliver der arrangeret ekstra gudstjenester i både Brande, Uhre og Skærlund kirker, ligesom Remisen lægger hus til to gudstjenester. Og hvad vigtigst er: Det bliver med tilmelding, hvis man gerne vil i kirke juleaften, oplyse Arne Holst-Larsen videre.

Mere detaljeret info om, hvordan man kan melde sig til, følger i Brande Bladet i løbet af december. Tilmeldingen skal sikre, at så mange som muligt kan komme i kirke juleaften, og at så få som muligt kommer til at gå forgæves.

 

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2019