Julegudstjenester gennemføres som planlagt

Brande Kirke

Med mindre der i absolut sidste øjeblik kommer instrukser om andet, gennemføres julens gudstjenester i Brande, Uhre og Skærlund kirker som planlagt. Det samme gælder de to ekstraordinære julegudstjenester i Remisen.

- Vi holder fortsat julegudstjenester i Brande, Uhre og Skærlund kirker samt i Remisen. Vi følger de officielle retningslinjer med færre deltagere, afstand, mindre sang og med rengøring og udluftning mellem hver gudstjeneste, så alle kan føle sig trygge, understreger sognets tre præster, Arne Holst-Larsen, Rie Mortensen og Anne Dolmer.

Der kan bookes plads til julegudstjenesterne på kirkens hjemmeside www.brandekirke.dk under Gudstjenester. Det er også muligt at ringe til en af præsterne eller til kirkekontoret Lillejuleaften kl. 9-12.30 på 97181642.

Programmet for julens gudstjenester fremgår desuden af denne uges udgave af Brande Bladet, som kan læses online her

 

Præsterne lægger desuden hver især en julehilsen på Facebook https://www.facebook.com/brandeuhreskaerlundkirke , så de, der vælger at blive hjemme i år, alligevel kan høre årets juleprædikener.

- Vi kan også henvise til online-gudstjenester i kirker i Viborg Stift: https://viborgstift.dk/aktuelt/nyt-fra-stiftet/online-gudstjenester-i-julen. Ligeledes kan vi henvise til julegudstjenesterne på DR TV og på DR1.

Gudstjenesterne juledag i både Brande, Uhre og Skærlund kirker, 2. Juledag og Julesøndag i Brande Kirke (alle kl. 10.00) er uden tilmelding.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020