Ingen løfter

Hvis nogen var mødt frem til mandagens borgermøde omkring den bebudede lukning af politistationen i Brande i den tro, at der ville blive rokket ved beslutningen, blev de slemt skuffede.

Ganske vist åbnede politidirektør Jens Kaasgaard en lille dør på klem for muligheden for, at man set i lyset af kommunens tilbud om at undlade at opkræve husleje ville overveje fortsat at benytte de hidtidige lokaler i administrationsbygningen i Centerparken til f.eks. afhøringer o.lign., men nogen fast bemanding af stationen skal man ikke sætte næsen op efter. Heller ikke et par dage om ugen som kompromisforslaget fra viceborgmester Preben Christensen lød på.

Dermed fik de i alt 4.650 underskrifter, som Brande Borgerforening med hjælp fra byens butikker havde indsamlet i løbet af de seneste uger ingen effekt, og det gjorde de argumenter, en stor del af de blot 75 fremmødte ved borgermødet fremførte heller ikke: Lukningen af politistationen i Brande står ved magt.

Læs hele reportagen fra borgermødet på Hotel Dalgas i Brande Bladet onsdag.

Kommentarer

det havde måske også været en ide at kigge på datoer når i planlægger sådant et møde. der var samme aften ca 200 mennesker til foredrag i remisen, som de havde købt billetter til for længe siden. ellers var mange af dem nok mødt op til debat på hotel Dalgas

Bliver der ført statistik over selvtægtssager og ved vi om mængden af denne type sager har været stigende i de sidste få år? For med udsigt til at politiet aldrig kan nå frem og gribe ind over for indbrudstyve så tror jeg de færreste vil acceptere bare at lade stå til hvis offeret på nogen måde har mulighed for at gribe ind. Desuden så må det snart være slut med at ofrene for kriminalitet straffes højere end de personer der forudretter den kriminelle handling, såfremt offeret vælger at forsvare sig selv og sin ejendom.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020