Ingen hæderspriser til idrætten i år

Helle Mathiasen

Tirsdag d. 6. oktober skulle Ikast-Brande Kommunes årlige hædring af idrætsfolk, ledere og foreninger have været afholdt i Ejstrupholm Hallen, men arrangementet er nu blevet aflyst på grund af den indtil videre manglende lempelse af forsamlingsforbuddet.

Ikke blot er selve kåringsarrangementet aflyst, hæderspriserne vil slet ikke blive uddelt i 2020. Det oplyser Venstres formand for Kultur- og fritidsudvalget, Helle Mathiasen (bill.).

Ironisk nok skulle der i år have været uddelt en særlig pris til årets covid-19-aktivitet, men den vil altså lige så lidt som prisen til årets forening, årets ildsjæl og årets ungleder samt idrættens hæderspriser blive uddelt i år.

Til gengæld oplyser udvalgsformanden, at prisuddelingen vil blive genoptaget i 2021.

Prisuddelingen i Ejstrupholm er i øvrigt ikke det eneste fælleskommunale kulturarrangement, der er aflyst. Det samme er årets ”Frivillig Fredag” og kulturnatten, der skulle have været afholdt 25. – 26. september.

Det er dog stadig muligt at gennemføre enkeltstående arrangementer, så længe det sker indenfor de til den tid gældende retningslinjer.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019