Ingen gudstjenester i 2 uger

OPDATERET: Gudstjenesterne i folkekirkens kirker er omfattet af regeringens beslutning om, at alle offentlige institutioners indendørs aktiviteter indstilles med øjeblikkelig virkning. Det betyder, at alle gudstjenester er aflyst i de kommende 14 dage. Det samme gælder menighedsrådsaktiviteter i sognegårde og lignende offentlige arrangementer, hvor menighedsrådet er vært. Det oplyser Kirkeministeriet på deres hjemmeside.

Alle frivillige foreninger og trossamfund uden for folkekirken opfordres kraftigt til at gøre det samme, en opfordring Betania Kirkecenter i Blåhøj har valgt at følge:

- Som kirke skal vi stå sammen med vores nation og lokalsamfund om at forhindre spredning af Coronavirus. Derfor har vi valgt at følge statsministerens opfordring til at undgå at samles i større grupper den kommende tid. I første omgang gælder det i to uger. Det vil især ramme vores Gudstjenester. De er hermed er aflyst til og med den 29. marts. Alle aktiviteter i Børne og Ungdomsforeningen er allerede indstillet og vi forventer at resten af aktiviteterne vil gøre det samme, lyder det fra Betanias præst, Morten Patrzalek på vegne af kirkens lederteam.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019