Hvad sker der, hvis turistforeningen nedlægges?

Jette Nielsen

I denne uges udgave af Focus kan du læse, at et flertal på en ekstraordinær generalforsamling har besluttet at nedlægge Ikast-Brande Turistforening og dermed i praksis Turistkontoret i Brande.

Beslutningen om nedlæggelse, som skal godkendes på endnu en ekstraordinær generalforsamling 7. januar, inden den er definitiv, får udover lukningen af Turistkontoret med udgangen af maj næste år en hel del andre konsekvenser. Det oplyser turistchef Jette Nielsen (bill.) i et nyhedsbrev til foreningens medlemmer:

- Udover at lukke turistkontoret og opsige medarbejderne, vil vi også stoppe med at udvikle brochurer, foldere og andet markedsføringsmateriale. Vi bliver også nødsaget til at opsige vores licenser, hvilket uundgåeligt kommer til at gå ud over områdets synlighed. For når licenserne opsiges, så bliver der automatisk også lukket ned for vores digitale tilstedeværelse med de mange præsentationer af Ikast-Brande-området via for eksempel vores hjemmeside, Facebook, Instagram, interaktive infostandere og app’en Visit Ikast-Brande.

Læs mere om konsekvenserne af en nedlæggelse af Turistforeningen i næste uges udgave af Focus Ikast-Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul