Husk lige selvransagelsen

Kære Frede Veng Rasmussen, du bringer den 26.10. en kommentar til ”Fætters klumme” af Arne Mariager den 19.10.

Du skriver, det er en valgkampsklumme, hvilket må stå helt for din egen regning; valg er ikke blevet nævnt en eneste gang.

Desuden skriver du, at han ikke har nævnt coronasmitte og -krise, så må du læse det en gang mere. Du skriver, at det nu er historie, at landets minkerhverv blev udryddet uden lovhjemmel; lev med det, hvem der så har hvisket det i øret på statsministeren.

Ingen af de, der har drevet minkfarme, ejere såvel som deres børn, har været smittet af corona. Du skriver endvidere, at priserne på minkskind har været rent lotteri, og at mange minkfarme er for store og alligevel var i økonomisk uføre. Nogle minkfarme har måske haft en dårlig økonomi som mange andre erhverv, men det er dog værd at bemærke, at indenfor landbrug er det minkerhvervet, der har haft den mindste gældsætning.

Endelig vil jeg sige dig, at uden dyrevelfærd kan landbruget ikke eksistere, det uanset om der er tale om mink, køer eller grise; bliver dyrene ikke passet optimalt, bliver der ikke noget til ”bondemanden”.

Af dit indlæg fremgår tydeligt, at du er modstander af dyrehold; det har du lov til at være, men prøv at være lidt saglig i fremtiden, det er jo netop hvad Arne Mariager er i hans mange gode klummer, som jeg også gerne læser.

Jo, du har ret i, Covid er ikke slut.

Knud Brix Bertelsen

Nørre-Snede

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022