Hus Forbi-sælgere i klammeri

Politiet måtte torsdag kl. 13.44 sende en patrulje til Storegade i Brande, hvor to Hus Forbi-sælgere, en 36-årig mand med bopæl i Ansager og en 28-årig mand fra Ulfborg, var kommet op at slås, angiveligt om en taske.

Det havde fået den 36-årige så langt op i det røde felt, at han havde hentet en køkkenkniv med en bladlængde på 20 cm. fra sit midlertidige logi på vandrerhjemmet på Dr. Arendsvej og brugt den til at true den 28-årige med.

Politiet fik skilt de to kamphaner og bragt gemytterne lidt til ro; ingen blev anholdt, men den 36-årige vil dels blive sigtet for at have overtrådt knivloven, dels for truslerne mod den 28-årige.

Begge vil desuden blive sigtet for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen.

Det var imidlertid ikke det sidste, politiet hørte til den 36-årige mand fra Ansager torsdag.

Kl. 16.12 var den gal igen: Denne gang truede han med at begå selvmord, og han var angiveligt så alkoholpåvirket, at han havde svært ved at stå på benene.

Da han var blevet talt fra sit forehavende, overlod politiet ham i andres varetægt, men kl. 22.01 var det så den 36-åriges tur til selv at kontakte politiet.

Denne gang mente han sig overfaldet, men det var der dog intet der tydede på var tilfældet – at manden havde meget ondt i hovedet vurderede betjentene havde en helt anden og mere naturlig årsag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020