Hedelunden – nyt boligprojekt på vej

Efter dialog og møder med Brande Rideskole og Danmarks Naturfredningsforening (DN) er det glædeligt, at vi nu kan melde ud, at vi sammen har fundet en løsning for gennemførelsen af udstykningen på Hedelunden (Nordlundvej 57). 

Et beplantningsbælte med hjemmehørende træer mod sydvest og sydøst samt udarbejdelsen af en miljøkonsekvensvurdering blev resultatet af samarbejdet med DN, hvor alle parter ønskede at finde den bedste løsning for Lokalplan 457.

Maria Mosegaard Mortensen, forperson i DN Ikast-Brande udtaler:

"Jeg er glad for, at projektet er kommet videre på en god måde, hvor vi også kan se naturen tilgodeset. Erik og Jakob fra BM Invest har været lyttende og løsningsorienterede og vi glæder os over beplantningsbæltet, som bliver tæt og højt ud mod heden, samt stien der hænger sammen med stisystemerne og bringer folk ud i naturen."

For DN var et beplantningsbælte mellem boligområdet og heden centralt for at afskærme heden.

Byrådet sagde mandag d. 18. marts 2024 ja til Lokalplan 457, og var dermed enige med DN og os om, at vi nu havde fundet den bedste løsning for udstykningen.

Vores visioner om at skabe et unikt boligområde med storparceller, alm. grunde, dobbelthuse, store grønne områder med shelters og bålplads og et unikt fælleshus med multihal, paddelbane, motionscenter, billard, bordtennis, køkkenfaciliteter, værelse til overnattende gæster og meget andet, har vi derfor nu igangsat, og vi forventer, at kunne påbegynde byggemodningen allerede efter sommerferien 2024.

 

Ønsker man at høre mere om projektet, så er man meget velkommen til at kontakte os.

Se vores helsides annonce i Brande Bladet i morgen!

Erik Møller og Jakob Bruun

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul