Hal A trænger til nyt gulv

Brande Hallernes bestyrelse har ansøgt Ikast-Brande Kommunes Kultur- og fritidsudvalg om økonomisk støtte til at udskifte gulvet i Hal A.

Gulvet i Hal A er 25 år gammelt og burde ifølge hallens bestyrelse have været udskiftet, da det senest blev drøftet i 2016.

Udfordringen er, at både gulvet og ikke mindst de strøer, som gulvet er opbygget på, giver store afvigelser. Dette medfører store gener, når der eksempelvis spilles håndbold og badminton, idet nedfaldet opleves forskelligt.

Vurderingen er, at det ikke er muligt at renovere gulvet, idet strøerne er nedslidte og derfor ikke kan bære et nyt gulv.

Halbestyrelsen har derfor indhentet et tilbud på renoveringen af halgulvet, som inkl. opstregning af baner vil løbe op i ca. 1,1 mio. kr. ekskl. moms.

Eftersom Kultur- og fritidsudvalget ikke råder over en anlægspulje, som kan finansiere tiltag af denne art, anbefaler Ikast-Brande Kommunes direktør for Børn og fællesskaber, Rasmus Byskov-Nielsen, at ønsket oversendes til de forestående budgetforhandlinger.

Forinden skal der dog foreligge yderligere mindst et sammenligneligt tilbud.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019