Gratis hjertemotion i Bording og Brande

Hjerteforeningen inviterer alle borgere til at deltage i de traditionelle nytårsmarcher på hjertestierne i Bording og Brande nytårsdag.

Med rester af nytårsbobler og synet af fyrværkeri på nethinden vil det være godt at komme ud i den friske luft. Det mener i hvert fald formanden for hjerteforeningen i Ikast og Brande, Leif Haagensen. Det er også en af de væsentligste begrundelser for, at foreningen igen inviterer borgerne på de traditionelle nytårsmarcher på hjertestierne i Bording og Brande Nytårsdag, den 1. januar.

I Bording mødes deltagerne ved Væksthuset, Jens Christensens Plads, og i Brande foregår starten fra P-pladsen på Ågade over for Brande-Hallerne – begge steder kl. 11.00.

- Der har været god opbakning de tidligere år, men vi kunne ærligt talt godt tænke os, at mange flere borgere tager imod invitationen, udtaler formanden.

- Dels er et nyt år jo lig med en frisk start, dels er det for rigtig mange mennesker forbundet med at give vanerne et ekstra tjek. Og så er det jo bare at gribe chancen for at komme med på årets første gåtur, som vi af erfaring ved er rigtig god motion for hjertet. En rask gå tur ind imellem er en virkelig god ”kur” mod hjerte- og karsygdomme, uddyber han.

Det er ganske gratis at deltage i nytårsmarcherne, og hele familien kan være med. Der er ikke er tale om nogen konkurrence, men om et socialt fællesskab, hvor man selv bestemmer tempoet. Det væsentligste er, at man møder op med godt humør og er klædt på efter vejret. Der serveres en forfriskning undervejs. Leif Haagensen anbefaler gangbesværede at deltage i marchen i Brande, da Hjertestien her er i byterræn, mens terrænet i Bording er sværere at gå i.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2021