Genanvendelige møllevinger – nu også til landvindmøller

Siemens Gamesa vil nu også anvende de nyligt lancerede genanvendelige møllevinger til landvindmølleprojekter. Vingerne skal være med til at gøre vindenergi endnu mere bæredygtig og gøre branchen fuldt cirkulær.

Siemens Gamesas genanvendelige møllevinger til havvindmøller blev lanceret i september 2021 og installeret på RWE's Kaskasi-projekt i Tyskland i juli 2022. Den tilsvarende onshore-løsning er nu blevet videreudviklet, så kunderne kan anvende dem på deres landvindmølleanlæg.

- Lanceringen af vores genanvendelige møllevinger til landvindmøller er endnu en enestående præstation fra vores dedikerede fagfolk. Konceptet har hele tiden været tænkt som en løsning til både offshore og onshore, og vi er glade for nu at kunne tilbyde dem kommercielt til vores kunder i begge markedssegmenter, siger Jochen Eickholt, der er administrerende direktør for Siemens Gamesa.

Både på land og til havs skærpes klimamålene for vindmøller løbende, og dermed får kravene til genanvendelige løsninger stadig stigende betydning.

Både møllernes effekt, deres størrelse og deres vinger vokser hurtigt, hvilket gør det endnu mere bydende nødvendigt at finde løsninger til at sikre genanvendeligheden.

Med de genanvendelige vinger til landvindmøller tager Siemens Gamesa endnu et skridt i retning mod at realisere virksomhedens bæredygtighedsvision frem mod 2040, hvor et centralt mål er fuldt genanvendelige vindmøller.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022