Fristen for at bevare naturområdet ved Brande Syd udløber onsdag

Vi bragte et kort læserbrev i sidste uge, hvor vi gjorde brandeborgerne opmærksom på ny planlægning på Hastrupvej, som på sigt vil bane vej for et kæmpe stort industriområde næsten på størrelse med Skovbrynet. Og hvem ved? Måske det også skal udbygges endnu større, hvis virksomheden har vind i sejlene.

Hvis det bliver gennemført, som nogen ønsker det, vil Brande igen byde gæster og forbipasserende et gensyn med skrot og tung industri som i gamle dage, før omfartsvejen blev en realitet. Er det virkelig det indtryk, vi ønsker at give forbipasserende og evt. tilflyttere?

Hvis planerne bliver en realitet, vil vi - naboerne til planområdet - stå tilbage med den fulde regning, fordi man endnu engang tilgodeser erhvervslivet på bekostning af borgerne.

Måske er det din tur næste gang?

Vi er blevet kontaktet af flere borgere, der efter at have set lidt på detaljerne i sagen godt kan se, det er fuldstændig hul i hovedet at planlægge for det i Grarup - særligt når kommunen jo HAR ledige erhvervsgrunde, der fint ville kunne huse den erhvervsdrivende.

Onsdag (16/3) udløber fristen for at afgive høringssvar i sagen. Her vi vil gerne opfordre alle borgere i Brande til at skrive. Vi har gjort det nemt for dig, hvis du vil sende et standardsvar til kommunen. Gå blot ind på vores hjemmeside www.voresgrarup.dk ; der er et link på forsiden.

Kun hvis vi står sammen, kan vi stoppe den tydelige forfordeling af erhvervslivet, der foregår på din og vores bekostning.

Og nå ja - solen er fremme. Det er forår. Vi har ikke set regn i snart 3 uger. Områderne i Grarup står stadig under vand. Det er da tankevækkende…

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Grarup og Omegns Grundejerforening

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul