Firmafodbolden runder et halvt århundrede

Lørdag skal der for 50. gang dystes om firmafodboldmesterskaberne i Brande Hallerne.

De seneste to udgaver af Brande-mesterskaberne i firmafodbold er blevet afholdt den første lørdag i november, men på lørdag vender firmafodboldmesterskaberne tilbage til deres vante placering sidst i februar.

Dermed er det mindre end fire måneder siden, der sidst blev spillet om firmafodboldmesterskabet, men medarbejderne på de lokale virksomheder har taget godt imod ændringen: mens de seneste to firmafodboldmesterskaber i 2021 og 2022 samlede henholdsvis 53 og 46 deltagende hold, er der denne gang tilmeldt hele 66!

48 af holdene deltager i herrerækken, 12 i mixrækken og de sidste seks i damerækken. De skal til sammen spille 150 kampe, inden vinderne af de 3 rækker er fundet.

Holdene i herrerækken er inddelt i 12 puljer á 4 hold, og puljevinderne går videre til en knock-outkamp mod nr. 2 fra en af de andre puljer. Vinderen af kampen går videre til endnu en knock-outkamp om en plads i finalerunden, mens taberen får endnu en kamp i B-slutspillet.

I mixrækken går halvdelen af de 12 hold videre til semifinalerne, hvorfra de 3 vindere kvalificerer sig til finalerunden.

I damerækken er det noget nemmere: her spiller alle holdene mod hinanden, og det hold, der samler flest point, er vinder af rækken.

Publikumspræmier

Mens det i de foregående 49 udgaver af firmafodboldmesterskaberne udelukkende har været deltagerne, der er løbet med alle præmierne, har tilskuerne denne gang – i anledning af jubilæet – også mulighed for at vinde præmier. Det kræver blot, at man scanner den QR-kode, som er hængt op i hallen, med sin smartphone – og at man er til stede i hallen, når der trækkes lod om præmierne. Deltagelse i konkurrencen er ganske gratis, og det samme gælder legelandet i Hal C og muligheden for en tur i svømmehallen.

Med hele 15 tilmeldte hold er Bestseller topscorer målt på antallet af hold; Siemens Gamesa kan denne gang mønstre 6 hold, mens Give Steel stiller med 5.

Første kamp fløjtes i gang kl. 7.30, og den sidste kamp i finalerunden er programsat til kl. 18.14.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul