Fik du læst: En af hverdagens helte

Marlene Florander

Forrige mandag vendte eleverne i 0.-4. klasse tilbage til skoler over hele landet efter fem uger med fjernundervisning, som især for de alleryngste elevers (og deres læreres) vedkommende har været noget af en udfordring.

En af dem, der har været med til at gøre hverdagen udholdelig for børnene, er klassepædagog og SFO-medarbejder Marlene Florander (bill.) på Præstelundskolen.

Både under den første nedlukning i foråret og under den seneste, som sluttede fredag d. 5. februar, har hun lagt et stort stykke arbejde i at lave daglige aktiviteter for børnene.

Under overskriften ”Kom og leg med Marlene” har hun hver dag lagt nye filmklip, konkurrencer, gåder og opgaver eller forslag til aktiviteter ud på SFO’ens Facebookside.

I foråret malede hun bl.a. sten og arrangerede påskejagt efter påskeæg og -kyllinger, som børnene så skulle finde og fotografere med deres telefoner, og under den seneste nedlukning fandt hun på at lave ikke færre end 1000 smileyer i bobleplast, som først blev ”bagt” i ovnen og derved hærdet.

Derefter er de blevet hængt op over hele Præstelundskolens skoledistrikt; de fleste med teksten ”smil”, enkelte med teksten ”smil og kram”, som udløste en ekstra præmie i form af et Kinder-æg.

Det er foreløbig blevet til 40 æg, fortæller Marlene, og der er faktisk stadig nogle stykker tilbage, der ikke er blevet fundet endnu. Hun fortæller også, at mange blev meget overraskede, når hun dukkede os hjemme hos dem med deres præmie.

Læs hele historien om en af hverdagens helte i denne uges udgave af Brande Bladet.

 

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020