Første spadestik til Engparken-udvidelsen

Formand for Ikast-Brande Kommunes Sundheds- og omsorgsudvalg, socialdemokraten Frank Heidemann Sørensen (t.v.) havde fået selskab af Venstres lokale byrådsmedlem og næstformand for udvalget, Lars Lyhne, da det første spadestik til udvidelsen af Engparken blev taget tirsdag eftermiddag.

For præcis fem år siden lukkede Q8-tankstationen på Vejlevej, og året efter blev den revet ned. Siden har tankstationsgrunden ligget brak som en grusbelagt plads, men nu kommer der endelig med flere års forsinkelse gang i udvidelsen af Engparken. Der bliver dog ikke tale om flere boliger i denne omgang: Dem vedtog byrådet mandag at placere i forbindelse med det nybyggede plejecenter Bøgildlund i Ikast, hvor det aktuelle behov for ældreboliger er størst.

- Det har vi ventet på i flere år, sagde den socialdemokratiske formand for Sundheds- og omsorgsudvalget, Frank Heidemann Sørensen, inden han tog fat på gravearbejdet. Han angav to årsager til forsinkelsen: Dels at der har manglet folk på kommunens plejecentre, dels kommunens økonomi.

Læs meget mere om planerne for udvidelsen af Engparken i både denne og næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Street Art 2019