Erhvervskontaktudvalget besøgte Blåhøj El

Tirsdag den 1. april var Erhvervskontaktudvalget på besøg hos Blåhøj El A/S.
Det nuværende Erhvervskontaktudvalg har valgt at fortsætte det forhenværende udvalgs tradition med at tage på virksomhedsbesøg rundt omkring i kommunen i forlængelse af udvalgsmøderne.
Udvalget ligger vægt på at lære kommunens virksomheder at kende og at komme ud for at se og høre om virksomhederne. Herunder at høre om de står over for udfordringer, som kommunen kan være behjælpelig med at løse samt ikke mindst at have en dialog om, hvordan samarbejdet med kommunen fungerer.
Blåhøj El A/S er en autoriseret el-installatør beliggende i Blåhøj med fokus på både private og erhverv. Virksomheden tilbyder hvidevareservice, el-service, industri-service og liftudlejning. Til virksomheden er desuden tilknyttet en butik, hvor der sælges belysning, brugskunst, samt hvidevarer mm.
At Blåhøj El A/S ligger i en af kommunens mindre landsbysamfund, er et godt eksempel på, at virksomheder ikke kun kan være placeret i de bynære områder.
- Blåhøj El A/S er det gode eksempel på, at vi kan have virksomheder beliggende i vores landsbyer. Kunderne kommer langvejs fra – både i forhold til el-installatørsiden, men også som kunder i butikken. Den gode service, som Blåhøj El yder deres kunder er en afgørende faktor for succesen. Vi skal som kommune fortsat have fokus på at udnytte de muligheder som findes for at hjælpe de mindre virksomheder i landsbyerne og landdistrikterne. Virksomheder er med til at skabe arbejdspladser og liv i landsbyerne, udtaler formand for Erhvervskontaktudvalget, viceborgmester Preben Christensen (Å).
Blåhøj El A/S har pt. 17 ansatte, hvoraf tre af disse er lærlinge. Ejer John Hansen ser det som en vigtig opgave både at have lærlinge ansat, men også at være en rummelig arbejdsplads.
- Vi har altid haft lærlinge ansat – i perioder op til fire styk ad gangen. Det er vores pligt at sørge for, at stille praktikpladser til rådighed for de unge mennesker, sådan at de kan få den håndværksmæssige uddannelse, som de ønsker sig. Vi har aldrig haft problemer med at finde lærlinge. Som virksomhed finder vi også plads til at have ansatte med læse- og stave vanskeligheder og personer med nedsat arbejdsevne. Disse mennesker har nogle håndværksmæssige kvaliteter, som vi også godt kan bruge, siger John Hansen fra Blåhøj El A/S.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul