En rodet affære

Med 7 mål i de seneste 2 kampe har Brandes Carina Andersen igen for alvor fået gang i målscoringen (arkivfoto).

I en noget rodet og uskøn kamp hentede Brande IF’s serie 1-kvinder tirsdag sæsonens tredje sejr af 4 mulige. Denne gang gik det ud over holdet med det mundrette navn FFD Kralupy, der er hjemmehørende i Århus-forstaden Højbjerg.

Carina Andersen sørgede for 1. halvlegs eneste scoring. Kort efter pausen fik hjemmeholdet, der satsede mest på fysisk spil og lange bolde, udlignet til 1-1, men straks Brande gav bolden op, løb de direkte ned og scorede til 2-1 ved Lena Jensen.

Det hurtige mål knækkede værterne, og Carina Andersen fortsatte sin aktuelle målstime med et vaskeægte hattrick til 5-1, inden FFD Kralupy reducerede til slutresultatet 2-5.

Trods sejren hænger Brande stadig 3 point efter topholdet Lyseng, der har tilføjet holdet sæsonens foreløbig eneste nederlag.