En dronning værdigt

Torsdag kunne skoleleder Susanne Rasmussen fejre sin 60-års fødselsdag. Og fejret – det blev hun!

I forventning om, at hun skulle til brunch med sine to søstre, blev hun afhentet på privatadressen på Nordlundvej, men i stedet for et lokalt spisested satte søstrene kursen mod Dalgasskolen.

Her fik Susanne Rasmussen er modtagelse, der var en dronning værdig: Alle skolens elever (på nær 6. årgang, som havde travlt med cyklistprøven) dannede spalier med dannebrogsflag i skolegården.

I aulaen blev hun modtaget af viceskoleleder Bodil Schulz, som havde tre ting til sin chef: En håndgribelig gave i form at ”et par kønne planter”, en videohilsen fra Blåhøj Skole samt den første fælles morgensang for alle skolens elever i mere end halvandet år – i den seneste tid har indskolingen og mellemtrinnet sunget morgensang hver for sig, men torsdag istemte alle den samme sang.

2. årgang havde også forberedt en overraskelse til deres skoleleder: På væggen i skolebiblioteket havde de lavet en skulptur af et træ, der symboliserer de fire årstider.

- Jeg tror, jeg er verdens heldigste person, kom det efter afsløringen af værket en lille smule forsagt fra en både rørt, glad og overrasket Susanne Rasmussen, der ikke kunne forestille sig en bedre måde at fejre sin fødselsdag på.

Som traditionen byder, var der derefter en kagemand til at tage med ud i hver klasse.

Se hele reportagen fra fødselsdagsfejringen i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022