Ekstra månedsløn til Bestseller-ansatte

Bestseller

Ligesom sidste år vælger modekoncernen Bestseller at belønne sine ca. 18.000 ansatte med en ekstra månedsløn, selvom den globale usikkerhed lurer.

Sidste år udbetalte Bestseller en ekstra månedsløn til sine ansatte oven på det bedste resultat i virksomhedens snart 50-årige historie. I år præsenterer modekoncernen med hovedkontor i Brande et resultat, som er endnu bedre. Derfor har den danske modevirksomhed valgt at gentage bonus-udbetalingen til alle kollegerne:

- At vi er lykkedes så godt, som vi er, vidner om en helt ekstraordinær indsats på tværs af hele Bestseller og fra alle kolleger. Når vi formår at gentage og overgå en så flot præsentation, som vi har gjort i vores seneste regnskabsår, vil vi også gerne gentage vores ekstraordinære anerkendelse. Derfor vælger vi også i år at udbetale en bonus til alle – uanset om man er designer, butiksansat, tech-ekspert eller arbejder med logistik, siger Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen.

I alt uddeler Bestseller godt 300 mio. kroner i ekstraordinær bonus. Modekoncernens årsregnskab forventes offentliggjort senere i dag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023