Ejstrupholm-lærer kan blive Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020

Nick Sønderskov Hansen

Nick Sønderskov Hansen fra Ejstrupholm Skole er den ene af de tre finalister i kampen om at blive ”Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020” (foto: Skole OL).

Det er igen blevet tid til at kåre Danmarks Sejeste Idrætslærer. Skole OL har modtaget over 300 indstillinger, og tre kandidater er udvalgt til at blive Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020. 33-årige Nick Sønderskov Hansen fra Ejstrupholm Skole er en exceptionel god idrætslærer, og han er derfor blandt de nominerede til prisen.  

I hele efteråret har elever, forældre og kollegaer kunne indstille idrætslærere til titlen som Danmarks Sejeste Idrætslærer. Det er blevet til lidt over 300 indstillinger af kandidater fordelt i hele landet. Skole OL har ud fra alle indstillingerne udvalgt tre kandidater, som er gået videre, og Nick er en af dem.

- Med prisen hylder vi idrætsfaget og de mange fantastiske idrætslæreres indsats. Vi ønsker at skabe større anerkendelse af idrætsfaget og sætte fokus på, hvor vigtigt idræt er for børn og unges både fysiske, psykiske og sociale udvikling, udtaler Torben Dan Pedersen, projektchef på Skole OL.

Skole OL uddeler prisen i samarbejde med Dansk Skoleidræt, DIF, TrygFonden, Nordea-fonden og Salling Group.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020