DK Company samler og udvider

Jakob Klit-Johansen

Jakob Klit-Johansen er chef for de cirka 40 ansatte på DK Companys lager i Brande, som faktisk er en filial af DK Company Vejle.

Fra otte til tre lokationer. Det er facit for DK Company, som har flyttet en del af modekoncernens aktiviteter i Vejle til Nordlundvej i Brande.

Først på året flyttede DK Company sit Brande-lager fra Hyvildvej til Nordlundvej, da modekoncernen overtog cirka 7.500 kvadratmeter, som blev ledige efter DSV Panalpinas flytning. Siden er Ikast-virksomhedens andel af lagerlokalerne på Nordlundvej blevet udvidet betragteligt. Faktisk er den i løbet af sommeren blevet mere end fordoblet, så lageret nu omfatter knap 20.000 kvadratmeter. Samtidig er antallet af lagermedarbejdere vokset til over 40, som i højsæsonen arbejder i toholdsskift på dag- og aftenhold.

På lageret i Brande håndterer medarbejderne de fem dametøjsbrands b.young, Ichi, Fransa, Dranella og Pulz Jeans; de fire førstnævnte er faktisk brands, man har købt af naboen BTX, så de er så at sige vendt hjem igen. 

Læs mere i denne uges udgave af Focus Ikast-Brande, hvor du også kan læse om en lang række andre erhvervshistorier fra Ikast-Brande Kommune i anledning af, at kommunen for 10. gang af Dansk Industris medlemmer er blevet kåret som kommunen med Danmarks bedste erhvervsklima.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020