DK Company rykker ind

På Nordlundvej bliver DK Company nabo til en anden modekoncern, BTX Group, som DK Company har købt flere brands af, bl.a. Blend, b.young og Fransa.

De lagerlokaler på Nordlundvej, som transport- og logistikfunktionen DSV Panalpina netop har forladt, er blevet overtaget af DK Company.

Det bekræfter Kasper Philipsen, der er CEO (adm. direktør) for DK Company i Vejle.

DK Company har i flere år haft lager på Hyvildvej i en del af den tidligere Martensens Fabrik, men modekoncernen, der efterhånden er blevet Danmarks næststørste, har i et stykke tid været på udkik efter et alternativ, da lejemålet her er blevet overtaget af KMC.

– Vi har rigtig mange gode medarbejdere fra lokalområdet, forklarer Kasper Philipsen om den primære årsag til, at man ikke bare har flyttet lageret til Vejle og samlet det med firmaets øvrige funktioner her.

I grundareal svarer de 8.000 kvadratmeter, DK Company har lejet på Nordlundvej, omtrent til de lokaler, firmaet forlader på Hyvildvej, men de er noget bedre egnet til formålet, oplyser Kasper Philipsen.

Opgaverne for de 28 ansatte kommer dels til at bestå i at modtage containere med indgående varer, dels skal lageret fungere som pluklager for damtøjsmærkerne b.young, Ichi og Fransa.

Tidligere blev containerne leveret og losset i Vejle, hvorefter tøjet blev kørt til Brande på lastbil til videre ekspedition, så de nye, forbedrede faciliteter kommer til at betyde væsentligt mindre intern transport, forklarer Kasper Philipsen, der ikke forventer, at antallet af ansatte vil blive påvirket af flytningen fra den ene ende af Brande til den anden.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019