Dantaxi svarer:

I sidste uge skrev vi om probleme rmed at at få en taxa i Brande. Vi har forelagt bekymringerne for Dantaxi, der er en af de selskaber der har Brande som område.

Rasmus Krochin, kommunikations manager skriver:

”Dantaxi er et forholdsvist nyt taxiselskab i Brande og er et af flere taxiselskaber, der opererer i området.

Det er først inden for de senere år, at vi har etableret en fast tilstedeværelse i kommunen, samtidig med vores udvidelse til Herning Kommune. De to kommuner er et vækstområde for Dantaxi, og  

i øjeblikket har vi en flåde på 13 køretøjer til at betjene området.

 

Dantaxis tilstedeværelse i Brande har siden 2020 har givet borgerne støre valgmulighed på taxiområdet, hvilket der, efter vores opfattelse, er behov for.

Dette afspejlet sig i antallet af ture vi har kørt i Brande, der har været tiltagende inden for det seneste år.

Dantaxi har ikke udført taxikørsel i Ikast-Brande Kommune under det tidligere kommunale taxibevillingssystem, som artiklen i Brandebladet i uge 15 ellers kunne give læserne indtryk af.

De lokale Dantaxi-chauffører er særlig opmærksomme på også at betjene borgere og virksomheder i Brande, hvilket også gælder når behovet for en taxi sent om aftenen eller tidligt om morgenen melder sig.
Der er derfor etableret fast nattevagt for Dantaxis vogne, men ventetid på visse tidspunkter kan desværre ikke helt undgås.

For at imødekomme den forventede efterspørgsel og sikre en mere effektiv service, forventer vi i Dantaxi at øge vores tilstedeværelse i området.

Vores anbefalinger er, at benytte Dantaxi-appen til bestilling. App’en giver vores kunder en estimeret ventetid samt mulighed for at kende prisen på forhånd.”

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul