Danmarks Naturfredningsforening og Brande City samarbejder om affaldsindsamlingen

Arkivfoto: Morten Dickmann.

Efter ca. 5 måneders corona-udsættelse er det søndag blevet tid til den årlige affaldsindsamling. I Brande afvikles affaldsindsamlingen igen i år i samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening (DN) og Brande City.

Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling i Ikast-Brande arrangerer igen i år affaldsindsamling over hele kommunen. Det sker i samarbejde med lokale foreninger og Ikast-Brande Kommune.

Der opfordres til, at så mange som muligt deltager, så der i fællesskab kan blive ryddet op på gader og stræder, og der er garanti for god motion og frisk luft.

Affald henkastet i byen og byens grønne områder er en belastning for både natur, dyreliv og glæden ved at færdes udendørs.

På landsplan samler mere end 100.000 frivillige borgere affald op fra naturen i deres lokalområde.

Et stort antal lokale foreninger over hele Ikast-Brande Kommune slutter op om sagen og er med til at organisere indsamlingsaktiviteterne. I forbindelse med indsamlingen vil der ske en lodtrækning blandt deltagerne om biografbilletter.

I Brande varetages indsamlingen af Brande City, Borger- og aktivitetsudvalget, hvor man ser denne aktivitet som en naturlig del af foreningens formål - at gøre Brande til en attraktiv by for beboere og besøgende.

Formanden for Brande Citys Borger- og aktivitetsudvalg, Preben Sørensen, opfordrer byens borgere til at melde sig til at deltage.

- Vi håber, at rigtigt mange vil melde sig til indsamlingen, som vi ser som et vigtigt indslag i vort arbejde for byen, siger Preben Sørensen.

Udover Brande by skal der her i området bl.a. også indsamles affald i naturen i Drantum, Uhre, Blåhøj, Gludsted og Ejstrupholm samt Brandlund.

Se listen over samtlige affaldindsamlinger i kommunen i Focus uge 37.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019