Danmarks Naturfredningsforening og Brande City samarbejder om affaldsindsamlingen

Arkivfoto: Morten Dickmann.

Efter ca. 5 måneders corona-udsættelse er det søndag blevet tid til den årlige affaldsindsamling. I Brande afvikles affaldsindsamlingen igen i år i samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening (DN) og Brande City.

Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling i Ikast-Brande arrangerer igen i år affaldsindsamling over hele kommunen. Det sker i samarbejde med lokale foreninger og Ikast-Brande Kommune.

Der opfordres til, at så mange som muligt deltager, så der i fællesskab kan blive ryddet op på gader og stræder, og der er garanti for god motion og frisk luft.

Affald henkastet i byen og byens grønne områder er en belastning for både natur, dyreliv og glæden ved at færdes udendørs.

På landsplan samler mere end 100.000 frivillige borgere affald op fra naturen i deres lokalområde.

Et stort antal lokale foreninger over hele Ikast-Brande Kommune slutter op om sagen og er med til at organisere indsamlingsaktiviteterne. I forbindelse med indsamlingen vil der ske en lodtrækning blandt deltagerne om biografbilletter.

I Brande varetages indsamlingen af Brande City, Borger- og aktivitetsudvalget, hvor man ser denne aktivitet som en naturlig del af foreningens formål - at gøre Brande til en attraktiv by for beboere og besøgende.

Formanden for Brande Citys Borger- og aktivitetsudvalg, Preben Sørensen, opfordrer byens borgere til at melde sig til at deltage.

- Vi håber, at rigtigt mange vil melde sig til indsamlingen, som vi ser som et vigtigt indslag i vort arbejde for byen, siger Preben Sørensen.

Udover Brande by skal der her i området bl.a. også indsamles affald i naturen i Drantum, Uhre, Blåhøj, Gludsted og Ejstrupholm samt Brandlund.

Se listen over samtlige affaldindsamlinger i kommunen i Focus uge 37.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020