Dagli’Brugsen røvet

Lørdag kl. 18.05 blev der begået et røveri mod Dagli’Brugsen på Greenvej i Arnborg.

En maskeret mand, der beskrives som værende i 20’erne, 180 cm. høj og almindelig af bygning, kom ind i butikken og truede ekspedienten med en pistollignende genstand samtidig med at han holdt en hvid plastpose frem og sagde: ”Det er et røveri. Tøm kassen. Skynd dig lidt, bare hæld det op”.

Udbytte blev et kontantbeløb på mellem 3.000 og 7.000 kroner, men inden han forsvandt – indtil videre sporløst – fra butikken, gik manden om bag kassen og forsynede sig med en håndfuld cigaretpakker.

Manden var iklædt en sort hættetrøje med et hvidt, trekantet logo – muligvis et firmalogo – på ryggen, en sort halsedisse, som var trukket op for ansigtet, og en sort kasket, blå jeans eller arbejdsbukser samt sorte kondisko.

Politiet sendte en hundepatrulje ud for at lede efter røveren, men eftersøgningen gav ikke noget resultat, og der er ingen, der har hørt biler eller andre køretøjer køre fra stedet. Politiet håber derfor på, at der er nogen, der har set noget mistænkeligt i området omkring kl. 18 lørdag, og man skal derudover i gang med at gennemgå videoovervågningen fra butikken.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen