Oplev Præstelundskolen for sidste gang, inden den bliver revet ned

På lørdag fra kl. 10-13 kan man for uigenkaldeligt sidste gang aflægge besøg på den nedrivningsdømte Præstelundskole.

Da det helt tilbage i januar 2017 blev konstateret, af store dele af skolen var ramt af et omfattende skimmelsvamp-angreb, blev det samtidig startskuddet til en proces, der sidste sommer kulminerede med indvielsen af Artium, Brande nye skole og kulturhus.

Dermed var den mere end 60 år gamle skole pludselig fuldstændig mennesketom, og det har den med undtagelse af et par måneder i starten af året, hvor den ene af skolens gymnastiksale blev anvendt som lyntestcenter, været lige siden.

Umiddelbart før jul besluttede byrådet at sælge både grund og bygninger til et konsortium, der har Bestseller-datterselskabet AAA United i ryggen, for 8 mio. kroner på baggrund af konsortiets planer om at opføre ”Det grønne plus”, en blanding af bl.a. ældre- og studieboliger.

Nu går nedrivningen af den mennesketomme skole snart i gang, men inden da kan man altså opleve skolen indefra en sidste gang, få en rundvisning af en af skolens tidligere lærere og samtidig blive klogere på, hvad ”Det grønne plus” egentlig er for en størrelse (se endvidere annoncen i sidste uges udgave af Brande Bladet).

 

 

Kommentarer

har gaaet paa denne skolen i aarerne 2003. frem til 9 klasse. savner virkelig den by , har ogsa gaaet pa hojskolen, er sonen af den person som havde aabent pizzaria i brande ved kirkegad

nazari kebab house. 

jeg saagar den aeldste son af abdul mobin nazari . 

har sluttet kontakt med min sakaldte foraldre. 

har virkeligt savnet anne lisa truelsen.. flemming bro. bodil i rullende stole, altsa har boet i brande indtil jee bliv 18. micheal vester skoleinspektor . har bar savnet i det helle taget Danmark. lige siden 2016 har ikke vearet i stand til at vende tilbag til dk . for har virkelig folte at da horer jeg hjemme, en dag haaber jeg at jeg kan vende tilbag ligemeget hvad sa kommer jeg tilbag en dag . hvis is horer fra anne lisa truelsen eller andre leaerer som jeg har haft haaber i vil hilse dem fram mig. 

sidder fast i kabul afghanistan da mit opholds kort er udlobet . 

savner bare at vandre rundt om brande byen . keare brande jeg savner dig 

 

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul