Butikstyveri udviklede sig til røveriforsøg

Et gement butikstyveri i Kvickly udviklede sig onsdag eftermiddag til et røveriforsøg.

En 25-årig mand fra Thyborøn og en 28-årig mand fra Ulfborg indfandt sig i butikken, hvor de forsynede sig med to flasker Smirnoff vodka, en kasse Tuborg dåseøl samt en Somersby, som de forsøgte at snige udenom kasselinjen.

Det blev imidlertid opdaget en mandlig medarbejder, som forsøgte at tilbageholde den 25-årige nordjyde, hvilket fik manden til at tildele Kvickly-medarbejderen et skub. Ifølge politirapporten forsøgte han også at tage kvælertag på medarbejderen, inden det med assistance fra flere kunder lykkedes at pacificere ham.

Episoden blev anmeldt kl. 15.49, og ca. en halv time senere lykkedes det også politiet at anholde den 28-årige mand fra Ulfborg i nærheden af butikken. Ligesom den 25-årige vil han blive sigtet for butikstyveri, og manden fra Thyborøn vil ligeledes blive sigtet for røveriforsøg.

Politiet vurderede dog ikke, at hændelsen var af en sådan karakter, at manden skulle fremstilles i grundlovsforhør, men har stor ros til de kunder, der hjalp med at tilbageholde ham i butikken.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020