To butiksejere smittet med corona

Både indehaver af Wine N'Fun, Søren Rasmussen (t.v.), og Tøjekspertens indehaver, Morten Orluf (t.h.), er blevet testet positive for Covid-19.

Morten Orluf oplyser på Facebook, at han mandag er blevet testet positiv og som følge deraf er gået i isolation.

- Reglerne er således, at når jeg er 100 % symptomfri, er jeg stadig i karantæne i 48 timer efter for at være helt sikker på, jeg ikke smitter andre. Jeg har kunne smitte andre fra lørdag den 26/9, hvor jeg ikke var på arbejde.

- Butikken er stadig åben, da Charlotte er symptomfri, så I kan trygt handle lokalt ved fortsat at følge myndighedernes anbefalinger, understreger Morten Orluf, der er meget ked af situationen og derfor beder alle om at holde afstand og spritte af.

- Vi har taget alle de forholdsregler, vi bliver anbefalet fra sundhedsmyndighederne, pointerer han.

Søren Rasmussen, Wine N’Fun, har været i isolation i hjemmet siden fredag, hvor han blev testet positiv.

- Jeg aner ikke, hvor jeg har fået det fra, siger Søren Rasmussen, som blev testet første gang efter at have haft besøg af en kunde, der efterfølgende blev testet positiv.

Den første test var negativ, men da han et par dage senere blev testet endnu engang, var svaret det modsatte.

På nær den yngste datter er resten af familien Rasmussen også blevet testet positive, men de har ingen alvorlige symptomer haft, oplyser Søren Rasmussen

Wine N'Fun har holdt lukket til og med i dag, men åbner igen torsdag og fredag eftermiddag samt lørdag formiddag med Jens Sørensen bag disken. Selvom han er testet negativ, vil han være iført mundbind, og derudover er hele butikken blevet grundigt rengjort og sprittet af, oplyser Søren Rasmussen, der ikke vender tilbage til butikken, før han er helt rask og har fået grønt lys af sin læge.

De to butiksindehavere indgik tidligere på året en bofællesskab på Storegade 21. Mens Wine N'Fun har holdt lukket siden mandag, holder Tøjeksperten fortsat åbent, men der er for øjeblikket ikke gennemgang mellem de to butikker.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2019