Bus med jysk vokseværk

Kombardo Expressen, der betjenes af Herning Turist, udvider med yderligere tre jyske byer (foto: Molslinjen).

Kombardo Expressen, der betjenes af Herning Turist, har fået vokseværk i det jyske. Det betyder langt flere stoppesteder for Molslinjens succesfulde buskoncept, som fremover vil køre til København fra Holstebro, Herning og Silkeborg.

På få år er Kombardo Expressen blevet en del af Danmarks infrastruktur. Nu kommer yderligere tre jyske byer i køreplanen.

Molslinjens buskoncept, Kombardo Expressen, der udføres i et tæt samarbejde med Herning Turist, får flere stop i det jyske. Holstebro, Herning og Silkeborg kommer nu på bussens køreplan som udgangspunkt for turene til København.

Kombardo Expressen begyndte som en lynrute mellem Aarhus og København med stop på Molslinjens færger over Kattegat. Siden er Aalborg, Viborg, Rønne og Randers kommet til – og nu kommer yderligere tre jyske byer til.

- Kombardo Expressen begyndte som en enkel løsning for de kunder, som savnede at kunne kombinere bus og færge på rejsen mellem landsdelene. På få år er bussen blevet en vigtig del af vores forretning og Danmarks infrastruktur, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressens første ture fra Holstebro, Herning og Silkeborg køres på mandag den 6. juli.

I første omgang vil der være flest ture i hverdagene og kun en enkelt dobbelttur i weekenderne. Der kan dog hurtigt sættes flere busser ind, så snart interessen viser sig.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019