Brande-show gentages

Ved det første Brande-show, der blev sendt fra et ”studie” på Ungdomsskolen, fungerede Søren Rasmussen og Morten Orluf (t.v.) sammen med Hans Ulbrichsen som studieværter. Nu er de klar til endnu et Brande-show, som skal sendes 6. november (arkivfoto).

Den første udgave blev en så stor succes, at showet nu gentages. Datoen bliver lørdag d. 6. november.

Da Brande City lørdag d. 27. februar for første gang sendte 4 timers Brande-show med fællesspisning på afstand, musik og andre underholdningsindslag som skjult kamera med foreningens formand, forhenværende Brande-borgmester Preben Christensen som parkeringsvagt, så op imod 1.000 med, og halvdelen havde benyttet sig af tilbuddet om en treretters menu sammensat af tre lokale spisesteder.

I studiet bandt Søren Rasmussen, på skift assisteret af Hans Ulbrichsen og Morten Orluf, de mange indslag sammen, mens Preben Christensen suste byen rundt for at overrække fem Brande-gavekort á 1000 kr. til fem heldige vindere.

Efter showet var de involverede enige om, at en succes af den kaliber kaldte på en gentagelse – bare ikke lige med det samme. Nu har de imidlertid haft tid til at tage luft ind og er klar med en opfølger.

Læs mere i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020