To Brande-foreninger blandt de nominerede

Både BGU og Urban Street Zone er med i opløbet om at vinde 100.000 kroner.

Brande Gymnastik og Ungdomsforening (BGU) er blandt de fem nominerede hos TV MidtVest, som under overskriften ”Fantastiske fællesskaber” har sat 100.000 kroner på højkant til vinderen.

BGU er bl.a. nomineret for sit store arbejde med at integrere udenlandske borgere i foreningen. Til TV MidtVest siger BGU-formand Lone Ellegaard, at en del af pengene – hvis BGU løber med prisen – skal bruges på at afholde et stort idrætsarrangement i Brande i stil med ”Idræt for sjov”.

Også Urban Street Zone er med i kampen om hæder og en stor pose penge. Skaterforeningen er blandt de mange foreninger, der er nomineret til benzinselskabet Go’on’s konkurrence om at blive Årets Lokale Forening.

Konkurrencen er landsdækkende, men der bliver også kåret en vinder i hver af de fem regioner, ligesom der er pengepræmier til de 20 foreninger, der opnår flest stemmer.

Du kan stemme på Urban Street Zone her senest fredag kl. 12, mens afstemningen om Fantastiske Fællesskaber, der løber frem til d. 17. november, foregår på www.tvmidtvest.dk/ff

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019