Bossen i Remisen

The Boss

Torsdag leverer The Boss 100% ren Springsteen i bedste ånd og stil i RemisenBrande.

Er du til Bruce Springsteen, så er du også til The Boss. Bandet er det eneste i Nordeuropa, der udelukkende spiller kataloget fra Springsteens mange klassikere og store hits. Forsangeren Michael Christensen er en Boss værdig og får med sin pragtfulde stemme, sammen med de øvrige musikere, hurtigt skabt en intim og dynamisk koncertstemning.

Ambitionen i bandet The Boss - Tribute to Springsteen er at ramme den intensitet, som kendetegner Bruce Springsteens enorme musikalske repertoire, fra den rå rock til de bløde ballader.

Forsanger Michael Christensens kompetente og meget engagerede Springsteenfortolkninger er båret af beundring for det amerikanske ikon:

At det i høj grad er lykkedes for bandet at skabe sig et ry som succesfuldt coverband bevidner også en lange række publikumsreaktioner. Til ”Musik i Gryden” i Grindsted sidste sommer løb The Boss med det største applaus og publikumsreaktion. Efter de i 1½ time havde tryllebundet ca. 4.000 festivalgæster, som dårligt ville lade bandet forlade scenen.

Denne oplevelse og udstråling formår bandet også at bringe indendørs til landets spillesteder.

Læs mere om koncerten, som er arrangeret af musikforeningen branderocker.dk, her.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019