Borgermøde om Sandfeld-mølle afholdes i Remisen

Omtrent sådan vil den næsten 200 meter høje vindmølle opleves på knap 3 kilometers afstand fra Stendalsvejs udmunding i Nørregårdsvej (computervisualisering fra idéoplægget).

Før jul godkendte et byrådsflertal det idéoplæg, der på sigt skal gøre det muligt for Uhre Wind og Siemens Gamesa at flytte en 197 meter høj 7 MW-testvindmølle fra Østerild til Sandfeld vest for Brande. Idéoplægget er nu blevet offentliggjort i sin helhed og kan ses på kommunens hjemmeside ved at klikke her

Desuden blev det besluttet at afholde et borgermøde om planerne inden udgangen af januar og dermed inden udgangen af den 4-ugers høringsperiode, der er fastsat for idéoplægget.

Borgermødet afholdes i Remisen d. 26. januar, hvor alle interesserede kan høre mere om vindmølleprojektet, planprocessen og den kommende miljøvurdering af projektet.

Deltagelse i borgermødet kræver dels forhåndstilmelding senest mandag den 24. januar kl. 12.00, dels fremvisning af gyldigt coronapas ved indgangen samt at man er iført enten mundbind eller visir, når man ikke sidder ned.

Eventuelle høringssvar skal være Ikast-Brande Kommune i hænde senest d. 2. februar.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul