Boligjob-ordningen anno 2018

Niels Hansen

Af formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen.

Både virksomheder og boligejere fik tidligere på året vished om, at den populære BoligJob-ordning, også kaldet håndværkerfradraget, nu er blevet permanent, så vi alle ved, hvad vi kan regne med. Det giver bedre muligheder for, at boligejere kan planlægge deres grønne renoveringsprojekter med vished om, at de også længere ud i fremtiden kan trække udgifterne til håndværkerens arbejdsløn fra. Ros til Regeringen og Dansk Folkeparti, som har sikret, at vi også i årene fremover kan regne med, at ordningen eksisterer.

Sidste år benyttede 9,6 procent af de skattepligtige i Region Midtjylland håndværkerfradraget. Det er lidt over landsgennemsnittet på 9,3 procent. Vores lokale håndværksvirksomheder kan godt mærke, at håndværkerfradraget gør det mere attraktivt at sætte gang i grønne boligprojekter – både i parcelhuset og sommerhuset, og det smitter af på antallet af arbejdspladser og lærepladser.

Nu hvor efteråret sætter i gang, er det også ved at være sidste udkald for alle dem, der gerne vil benytte sig af håndværkerfradraget i år, hvis både byggeprojektet og regningen skal være afsluttet inden årsskiftet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019