Blomsterne vender tilbage

Lisbeth Boelsgaard, Skattekisten, starter op med afskårne blomster og bårebuketter i butikken.

I juni måned 2018 flyttede Lisbeth Boelsgaard sin butik, Skattekisten, til adressen Storegade 34, hvor Blomsteratelie tidligere i mange år drev blomsterforretning.

Oprindeligt var det brugsgaver og brugskunst, der blev solgt i Skattekisten, men fra dag et på den nye adresse blev der også solgt potteplanter.

- Og nu tager vi skridtet videre og starter med at sælge afskårne blomster og bårebuketter, fortæller Lisbeth Boelsgaard, der samtidig starter op på en kursusrække i Beder ved Århus, hvor hun skal lære blomsterbinderfaget.

Vi har hele tiden, siden vi flyttede til vores nuværende lokaler, haft kunder der spurgte efter blomster. Ja nogle troede at det stadigvæk var Blomsteratelie der var i lokalerne, fortsætter Lisbeth Boesgaard, der ser det som en naturlig ting, at der nu også føres blomster i butikken.

- Efter at både Meny og Blomsteratelie er forsvundet fra bybilledet, mener jeg, at der må være et marked, derfor bruger vi ca. 25% af butikslokalet til blomster fremadrettet, fortæller Lisbeth Boelsgaard, der samtidig gør opmærksom på, at der ikke bliver ændret på butikkens hidtidige koncept.

- Vi har bare fået mere plads, og i baglokalet har vi stadigvæk kølerummet til blomster, så faciliteterne er til stede.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen