Bitter pille at sluge

Præstelundskolens fodbolddrenge havde torsdag en historisk mulighed for at sikre sig sejren i kredsfinalen i region Jylland Syd i Ekstra Bladets skolefodboldturnering.

På kunstgræsbanen på Brande Stadion tog holdet imod Tønder Overbygningsskole, og det var hjemmeholdet der kom først på måltavlen, da Jonas G. Munkholm i det 14. minut omsatte en lang aflevering fra Nikolaj Arvad til 1-0.

Kort før pausen lykkedes det imidlertid gæsterne at få udlignet til 1-1, og efter en begivenhedsrig - men målløs - 2. halvleg, måtte de to hold ud i 2 x 10 minutters forlænget spilletid.

Her var Præstelundskolen flere gange tæt på at få scoret det afgørende mål, men bedst som begge holds spillere var ved at indstille sig på straffesparkskonkurrence, steg en Tønder-spiller to minutter før tid til vejrs og headede det afgørende mål til 1-2 i kassen efter et hjørnespark.

Dermed var sejren hjemme for sønderjyderne, der samtidig avancerer til forårets landsdækkende kvartfinaler i turneringen.

Læs hele reportagen fra kampen i næste uges udgave af Brande Bladet.