BIF-Cup sparket i gang med amerikanske straffespark

Selvom man efterhånden er blevet 38 år, kan man jo godt stadigvæk forny sig. I hvert fald hvis "man" er ungdomsfodboldturneringen BIF-Cup, der i år afvikles for 39. gang.

Traditionen tro blev cuppen indledt med indmarch på Brande Stadion til tonerne af "Heja Brande, her kommer vi", og efter den ligeså obligatoriske velkomst ved klubformand Michael Koch og aflæggelse af cup-eden på henholdsvis tysk, norsk og nordsjællandsk, blev spillerne sendt ud på sidelinjen, mens deres trænere måtte blive stående på grønsværen.

Her skulle de overværet af hundredvis af tilskuere dyste mod hinanden i en amerikansk straffesparkskonkurrence, hvor hver skytte med udgangspunkt i midtercirklen har 10 sekunder til at drible ned til målet og forsøge at udplacere målmanden.

Den disciplin viste Brande IF's tidligere topscorer, Kristian Koch Jensen, sig stærkest i. I finalen stod han overfor en træner fra tyske Tura Meldorf, som måtte se sit forsøg prelle af på stolpen, hvorefter Kristian Koch Jensen, som i forbindelse med BIF-Cup fungerer som træner for et af de mange deltagende FCM-hold, driblede ned og køligt udplacerede Morten Thomsen mellem målstængerne.

Og dermed var BIF-Cup 2019 for alvor sparket i gang.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019