BIF-Cup sikkert i mål

Arrangørklubbens U13-drenge måtte ud i en straffesparkskonkurrence, før det lykkedes at besejre Filskov med 7-6, så champagnen fik frit løb, da pokalen var i hus. Den ordinære kamp var endt 1-1.

Søndag over middag blev de sidste kampe ved den 35. udgave af ungdomsfodboldturneringen BIF-Cup fløjtet af. Siden torsdag havde de ca. 800 deltagere spillet næsten 270 kampe, men trods den til tider nærmest tropiske hede, meldte samaritterne ikke om nævneværdige problemer udover udlevering af plastre og isposer samt nogle spillere, der havde behov for at sunde sig lidt i teltets skygge med en vandpåfyldning.

Nr. 3: Lem Boldklub.

Stævnets bedste klub, en konkurrence arrangørklubben ikke længere indgår i, blev Filskov IF, der takket være 2 andenpladser overtog vandrepokalen fra sidste års vinder, Herning Fremad.

Fairplay-pokalen gik til Lem Boldklub, der også vandt hæderen i 3 af de i alt 6 rækker.

Se flere billeder fra årets BIF-Cup i gallerierne nederst på forsiden.