BIF-Cup gennemføres

Selvom antallet af deltagende hold for andet år i træk er dalende, gennemføres ungdomsfodboldturneringen BIF-Cup for 39. gang i dagene 4. -7. juli.

Ved tilmeldingsfristens udløb 15. maj havde et halvt hundrede hold tilmeldt sig ”hovedturneringen”, mens genindførelsen af Mini-BIF-Cup endnu ikke har kastet andre tilmeldinger end fra arrangørklubbens egne U8-, U9- og U10-hold af sig.

- Så nu må der gøres en indsats for, at de måske kan få nogle enkelte kampe under cuppen. Grunden er simpelthen, at sommerferien er startet her, og de mindste skal med forældrene på ferie, vurderer Kent Nielsen, der igen i år har påtaget sig opgaven som formand for cupudvalget.

Kniber det lidt med antallet af hold, ser det til gengæld fornuftigt ud i forhold til afviklingen, og med hold fra både Tyskland og Norge bevarer cuppen også sit internationale præg. Holdene bliver fordelt på 8 rækker med drengenes U12-række som den største, og kabalen ser ud til at gå så godt op, at alle hold får mange kampe under hele stævnet, forklarer Kent Nielsen:

Læs mere i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019