Bestseller undgår røde tal

Anders Holch Povlsen

Et regnskab med et uventet overskud er på vej fra Bestseller, og virksomheden har derfor valgt at tilbagebetale de 81 mio. kr., den har modtaget fra den danske hjælpepakke i form af lønkompensation.

- Vi har lukket bøgerne og afventer nu vores endelige regnskabsafslutning. Men allerede nu ved vi, at vi undgår det ellers ventede første minus i vores virksomheds historie. Det bliver ikke et kønt regnskab, men det giver et positivt resultat, udtaler Bestsellers ejer og øverste direktør, Anders Holch Povlsen.

- At det har ladet sig gøre, er en hyldest til alle vores samarbejdspartnere, vores udlejere og vores leverandører – og i særlig grad til vores medarbejdere – som har været fuldstændig afgørende for, at vi sammen nu står bedre end forventet, pointerer Bestseller-ejeren og fortsætter:

- Der har hersket en vilje og en kampgejst i hele virksomheden for at lykkes. Det har været en stor kollektiv indsats, hvor vi som samarbejdspartner til mange detailhandelsvirksomheder har tilbudt vores økonomiske opbakning – i form af rabatter og markedsføringstilskud – for at hjælpe vores kunder og partnere igennem perioden.

- Pandemien skaber stadig en utryg situation i både Danmark og internationalt, og det må vi stadig forholde os aktivt til. Tilbage i marts reagerede vi prompte og forsøgte med omhu at planlægge for det værste, samtidig med at vi kæmpede for det bedste. I det lys glæder det mig, at vi nu kan bekræfte, at Bestseller undgår minus på bundlinjen. Det betyder, at vi også så småt kan se ny- og genansættelser i virksomheden. Det er også på det grundlag, at vi har betalt vores hjælpepakke tilbage, fortæller Anders Holch Povlsen.

Kommentarer

 

Godt gået og stor respekt for et firma der agerer på denne måde, håber at de med alle negative

kommentarer i starten, sidder med en dårlig smag i munden.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2019