Bestseller rundede milepæl

Anders Holch Povlsen

Modekoncernen Bestseller med hovedsæde i Brande passerede i det seneste regnskabsår en markant milepæl: For første gang nogensinde rundede koncernens omsætning 25 mia. kroner. Mens omsætningen steg med næsten 7 %, var der ikke den store ændring i overskuddet, som før skat faktisk faldt en smule, fra 2,855 til 2,775 mia. Efter skat udgjorde overskuddet uændret godt 2,1 mia. kr.

I en kommentar til årsregnskabet siger direktør og ejer Anders Holch Povlsen (bill.), at det indeværende regnskabsår viser, at der stadig er et stykke arbejde, der skal gøres, påpeger han.

- Vi har en stærk tro på fremtiden, og det er vigtigt, at vi forbliver innovative - både i forhold til vores produkter og butikker, og hvordan vi driver hele vores forretning. 

Bestseller-direktøren understreger vigtigheden af både digitalisering og bæredygtighed, som bliver stadig tydeligere i alle dele af samfundet.

- Nu er vi mere end nogensinde nødt til at fremskynde vores rejse mod en bæredygtig virkelighed og en virkelig digital fremtid. Dette er nøglen til den fortsatte udvikling af vores virksomhed, fastslår Anders Holch Povlsen.

Ambitionerne for det kommende regnskabsår er at levere et resultat tæt på de foregående års.

- Det vil kræve en ekstraordinær indsats, i særdeleshed i betragtning af de fortsatte ændringer i kundernes adfærd, som vil medføre en ny virkelighed for online- og retalisalget, fremgår det af ledelsesberetningen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 14 dec.

  Broindvielse Elværkssøen

  Sted: Elværkssøen/Skjern å, Højmarksvej
  Arrangør: Initiativtagerne til projektet

 • 15 dec.

  Jul på Torvet

  Arrangør: Brande City Detail (se annoncen i Brande Bladet)

 • 15 dec.

  Juletræsfest i Brande

  Sted: Brande kirke og Sognegården
  Arrangør: Brande Juletræs Laug

 • 17 dec.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken, Brande
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

 • 17 dec.

  De 9 læsninger

  Sted: Blåhøj Kirke

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019