Bekymring for vores trivsel og faglighed i idræt

Kære parter i beslutningen om samarbejde mellem hallen og Artium skole.

Vi i elevrådet vil på vegne af eleverne, især fra udskolingen, på Artium gerne pointere vores store bekymring omkring situationen ift. Brandehallen. Vi er bekymrede over, hvilke konsekvenser det kan have, hvis der ikke længere er mulighed for at bruge hallen i skoletiden – både i idræt og i pauserne.

Vi synes, at det er utrolig vigtigt at have adgang til gode idrætsmuligheder tæt på skolen. Der er kun et halvt år til en eventuel prøve i idræt, hvilket vil blive meget svært at fuldføre, hvis vi ikke har adgang til ordentlige idrætsmuligheder, eller hvis der skal bruges meget lang tid til transporten. Vi mener, at elever skal have de bedste muligheder for at lykkes med de prøver, de skal op i.

Udover idræt har vi også brugt hallen til andre skoleopgaver, blandt andet Edison. Den mulighed har vi været rigtig glade for.

En anden ting, der er utrolig vigtig for os, er vores trivsel. Her har hallen været vigtig for, at det kunne lade sig gøre. Mange elever bruger hallen i pauserne til at være aktive, være sociale på tværs af klasser og årgange og købe frokost i hallens kantine. Vi er meget bekymret for, at hvis den mulighed forsvinder, vil flere elever ikke have nok muligheder for at være aktive på en god måde. Mange elever ser frem til pauserne i hallen. For nogen er det endda dagens højdepunkt. Derudover bliver hallen også brugt i nogle af timerne, hvis der skal laves bevægelse i undervisningen.

Vi håber, at vores bekymring vil blive lyttet til og taget alvorligt, da det kommer til at gå ud over os. Derfor er vores stemme mindst lige så vigtig som andres – måske endda den vigtigste.

Elevrådet i udskolingen

Artium

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023