Aqua d’Or solgt til Royal Unibrew

I oktober 2019 tog Steen Houmann og fabriksdirektør John Warberg 1. spadestik til en udvidelse af fabrikken i Fasterholt (arkivfoto: Ejgil Jessen Hansen).

Royal Unibrew A/S har i dag indgået aftale med Danone om at overtage af Aqua d'Or Mineral Water A/S i Fasterholt. Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse udsendt her til morgen.

Opkøbet styrker Royal Unibrews markedsposition inden for vand i Danmark og giver Royal Unibrew adgang til nye salgskanaler.

Aqua d'Or producerer fortrinsvis kildevand, og virksomhedens fokus på sunde drikkevarer passer strategisk meget godt med Royal Unibrews fokus på drikkevarer med lavt/intet kalorieindhold. Aqua d'Ors produktionsanlæg i Fasterholt medfører samtidig en udvidelse af Royal Unibrews produktionskapacitet.

Aqua d'Or har ca. 75 medarbejdere og omsatte for omkring 180 millioner kroner i 2020. Virksomheden markedsfører sine egne mærker Aqua d'Or, Klar og Denice og leverer desuden private label-produkter til udvalgte kunder.

Administrerende direktør Lars Jensen fra Royal Unibrew er naturligt nok glad for, at aftalen er faldet på plads:

- Vi ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen til Royal Unibrew. Aqua d'Or har opbygget et stærkt brand i vandkategorien i Danmark, og det passer strategisk meget godt til vores egen vandforretning i Danmark, samt med vores strategiske fokus på lav/ingen sukkerprodukter, udtaler han i fondsbørsmeddelelsen.

Inden den kan gennemføres endeligt, skal handlen godkendes af Konkurrencestyrelsen, som forventes at træffe en afgørelse i løbet af første halvår af 2022.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul