Antenneforeningen tærer på reserverne

Endnu engang var det sammensætningen af tv-pakkerne, der var til debat, da Brande Antenneforening tirsdag aften afholdt den årlige generalforsamling på Hotel Dalgas.

Tre af foreningens medlemmer havde indsendt forslag til behandling, og alle tre vedrørte pakkesammensætningen. Det ene forslag fra Jan Hansen om at tilføje en ekstra tysk tv-kanal til pakkerne behøvede de 75 fremmødte imidlertid ikke at tage stilling til; eftersom der er tale om en kanal, der er gratis, havde bestyrelsen på forhånd imødekommet hans ønske.

Et forslag fra Ole Sonnuvat om at tilføje TV3 Sport, Xee og TV2 Sport X til fuldpakken medførte derimod en langvarig debat, som til tider bevægede sig langt væk fra emnet.

– Jeg er kun interesseret i sportskanaler, fastslog forslagsstilleren, da han fik mulighed for at begrunde sit forslag yderligere.

Bestyrelsen kunne ikke anbefale tilføjelsen af de tre kanaler, som i givet fald ville medføre en prisstigning på fuldpakken for alle på 109,50 kr. om måneden svarende til 1314 kr. årligt, men anbefalede i stedet, at man selv tilkøber kanalerne. Rent faktisk kan man som privatperson tilkøbe TV3 Sport 10 % billigere end antenneforeningen, oplyste formand Christian Morsing.

Efter at have fået garanti for, at han selv kan tilkøbe TV3 Sport og TV2 Sport X, frafaldt Ole Sonnuvat sit forslag, og det samme gjorde Peder Pedersen med sit forslag om at erstatte Eurosport 1 med TV3 Sport, en ændring der ville have medført en månedlig prisstigning på 46 kr. for fuldpakken.

Dermed kunne bestyrelsen fastholde sit forslag om mere moderate prisstigninger: Grundpakken stiger med 100 kr. årligt til 1395 kr., mens der bliver lagt 300 kr. på både mellem- og fuldpakken, som fremover koster henholdsvis 3895 kr. og 6295 kr. årligt.

Læs mere om generalforsamlingen i næste uges udgave af Brande Bladet.

Kommentarer

Hejsa.

 

Dvs. den stiger 300 kr, men hvad er det for?, bare fordi?

Syntes ikke jeg kan læse at der komme mere i pakkerne, bare at det stiger endnu engang

Kim, det har sikkert ikke undgået din opmærksomhed, at alting stiger. Og kigger du på antallet af programmer er det ikke en stor stigning per stk. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020